Skip to main content

PANORAMA WASSENAAR

Cultuuranker Wassenaar organiseerde op 11 september jl. een culturele informatiemarkt op het plein voor de Warenar. De Stichting Wassenaarse Cultuurprijs nam deel met een eigen stand, op het “Cultuurplein”.

Vele exposanten lieten hun talenten zien. Tim van Broekhuizen, de winnaar van de Wassenaarse Cultuurprijs 2020, gaf acte de présence in onze stand. Hij wist zijn prachtige zelfgetekende boek over de Eerste Wereldoorlog (1914) goed te promoten.
In de stand van de Wassenaarse Cultuurprijs konden de bezoekers ook op een groot doek van ruim 7 meter lang mee schilderen aan het “Panorama Wassenaar”. Een panorama dat zich uitstrekt van de Wassenaarse Slag, via het dorp, de landgoederen, de Kieviet tot aan Meijendel. Er werd druk getekend en geschilderd door jong en oud.

Het resultaat mag er zijn. Binnenkort zal het van dichtbij te bewonderen zijn in ons dorp.
Er was veel belangstelling voor onze stand en het gebodene. Wij willen een ieder bedanken voor zijn bijdrage en belangstelling en hopen u weer te verwelkomen op een van onze evenementen in de toekomst, voor jong en oud! Houd u onze website in de gaten: www.wassenaarsecultuurprijs.nl

De Wassenaarse Cultuurprijzen (voor jong en oud) zullen worden uitgereikt in het voorjaar 2022! Heeft u, heb jij, artistieke aspiraties, of inspireer jij anderen, meld je dan aan! Natuurlijk kan je ook iemand aanmelden waarvan jij denkt dat deze zeker in aanmerking zou moeten komen voor één van de Wassenaarse Cultuurprijzen.

Alle informatie daarover vind je op www. wassenaarsecultuurprijs.nl

Het bestuur van de Stichting Wassenaarse Cultuurprijs.